De 5 Erotische Archetypen®

Live Events

Erodanza, the workshop

Tijdens de losse workshops verkennen we de verschillende kanten van onze vrouwelijkheid samen met andere vrouwen die op ontdekkingstocht zijn. 

Met behulp van begeleide oefeningen, sharing, sounding en heerlijke ondersteunende muziek, gaan we individueel en samen dansen om de verschillende vrouwelijke energieën in onszelf te leren kennen.  

 

De workshops zijn ook geschikt om kennis te maken met de sfeer, sisterhood,  de werkwijze en de begeleiding van de  betreffende facilitator. 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van workshops klik dan hier.

Wanneer je Erodanza wil organiseren in jouw buurt mail dan naar info@erodanza.com

Het traject

Gedurende 7 avonden verbinden we ons aan elkaar en onze reis naar binnen. We gaan op verkenningstocht en we geven expressie aan alles wat in ons leeft; van de Maagd tot de Koningin.

Met behulp van begeleide oefeningen, sharing, sounding en heerlijke ondersteunende muziek, gaan we individueel en samen dansen. We creëren een krachtige vrouwelijke bedding waarin we echt vrij zijn om onszelf te zijn.

 

Door dit traject krijg je diep contact met de vrouwelijke energieën (archetypen) in jezelf waardoor er een nieuw begrip over jezelf, je beweegredenen en verlangens ontstaat. Dit nieuw begrip leidt tot een grotere waardering en liefdevollere kijk naar jezelf. 

Wil je op de hoogte gehouden worden van workshops klik dan hier.

Wanneer je Erodanza wil organiseren in jouw buurt mail dan naar info@erodanza.com

 

Agenda

14 |01| 2019 Erodanza Traject Eindhoven

♥ ERODANZA - INITIATING WOMEN INTO QUEENS ♥

Gun jezelf dit traject en ontdek de kracht van Erodanza.
Sisterhood, de 5 archetypes en volledig vrouw-zijn zullen deze avond centraal staan om op magische wijze samen dieper in het Vrouwelijke te duiken. 

Ontdek hoe heerlijk het is om alle facetten van jouw unieke vrouw zijn te kunnen uitleven samen met andere vrouwen! 

We werken met de archetypen, dans, lichaamswerk, rituelen en intentie om ons te verbinden met onze kern, die net als een diamant uit vele prachtige facetten bestaat. 

Ontdek je sensualiteit, zachtheid, kracht, wijsheid, intuitie, speelsheid, warmte, power en creativiteit zoals die worden belichaamd in de 5 archetypen.

Deze 5 archetypen zijn de basis van Erodanza. (In het ebook "De 5 Erotische Archetypen" staat meer info hierover en kan je gratis via www.erodanza.com downloaden!) 

Je wordt uitgenodigd om vanuit het contact met jouw eigen unieke kern te durven stralen. 

Je leert jezelf dieper kennen en waarderen om wie je bent: een prachtige vrouw! 

En je leert je eigen onzekerheden, angsten en terughoudendheden ontmoeten om ook deze kanten te leren liefhebben. Vanuit hier ontstaat er magie in de verbinding tussen jou, je sisters en de rest van de wereld ♥

De locatie waar we elkaar ontmoeten is bij De Heremiet in Eindhoven.

Aanvang: 19.30 uur.

Einde: 22.00 uur

Dit 7-weeks Erodanza traject start op maandag 14 januari 2019 in Eindhoven. 
Data: 14-1, 21-1, 28-1, 4-2, 11-2, 18-2, 25-2.


Graag aanmelden ivm maximum aantal deelnemers.
info@anneliesaarts.com

Je investering is € 360,00.
Early bird tot en met 31 november  € 320,00.
Betalen in termijnen is mogelijk.

Hartelijk welkom!

Liefs Annelies 

http://www.anneliesaarts.com

12 |02| 2019 Erodanza Traject Bilthoven

Zit jouw Koningin wel op de troon?
Zou jij ten volle wille leven?
De blokkades willen opruimen die nu nog in de weg 
zitten om dit te kunnen doen?
Jouw 'juiciness' willen ontdekken?

Met Erodanza ga je op reis door jezelf, ontdekken wat er allemaal in jou leeft..welke Archetypen/ facetten van jou zijn voelbaar en duidelijk aanwezig en welke zijn naar de schaduw verbannen. 

In het Erodanza traject ( 7 avonden) gaan we met een groep vrouwen een diepgaande innerlijke reis maken door de Archetypen: Maagd, Wilde vrouw, Mystica, Slet en Koningin. 

Met behulp van Dans, oefeningen, sharing en Rituelen ga je je verbinden met deze Archetypen en ontdekken hoe je je hiermee verhoudt en hoe je al die facetten van jezelf kan omarmen, belichamen, bevrijden en harmoniseren.

(In het ebook "De 5 Erotische Archetypen" staat meer info hierover en kan je gratis via www.erodanza.com downloaden!) 


Praktisch;
Data: dinsdag 12/2, 19/2, 26/2, 5/3, 12/3, 19/3, 26/3

27 november is er een kennismakingsworkshop, zie in de link hieronder..
https://www.facebook.com/events/268884257085989/

19.00 inloop
19.30 deur dicht
22.00 /22.30 afsluiting

Investering :
360 euro
320 EARLY BIRD bij aanmelding vóór 1 december.

vragen over dit traject via pb graag,
aanmelden via e-mail: amber@erodanza.com 
dan stuur ik je een mail terug met de praktische informatie.

Over mij:
Amber Feathersister

Mijn Zielsmissie is om vrouwen te helpen weer meer vanuit hun bekkenbodemkracht te gaan leven. Hun eigen-wijsheid weer te voelen en eren. Alle kanten van Vrouwzijn te leren omarmen.
Dans is mijn passie. Bij rituelen ben ik in mijn element.
Ik ben moeder, grootmoeder..Wombkeeper, Rode tent en Goddess Temple hoedster, Women's Soul coach (praktijk in Zeist) en Erodanza-facilitator.
meer info..www.madretierraritualdance.nl

TESTIMONIALS:
'Ik heb genoten van de Erodanza workshop. Heerlijk gedanst op muziek, gelachen en zelfs een traantje gelaten. 
Mooie rituelen en oefeningen, die nog dagen lang na resoneerden bij mij.
En fantastisch mooie, warme en liefdevolle vrouwen ontmoet. Alles onder begeleiding van Amber; een passievolle, energieke, sprankelende, open vrouw.
Die je een veilige bedding geeft om jezelf open te stellen en te genieten van alles wat bij vrouw zijn hoort.Aho en warme groet. Liefs Nicole'

'Ik was er aan toe mijn vrouw-zijn te eren, ik heb de begeleiding van Amber als liefdevol ervaren. In actie was ze duidelijk, afgestemd en uitnodigend, Manja'

29 | 01| 2019 Erodanza Workshop Maastricht

Erodanza staat inmiddels bekend als een van de heerlijkste bekrachtigende ervaringen voor vrouwen. Ook blijkt Erodanza voor velen de deur naar ander ‘vrouwenwerk’ of seksuele ontwikkeling geweest te zijn. 

 

Tijdens deze workshop-avond maak je kennis met wat Erodanza inhoudt. We gaan dansen, oefeningen doen tot systemisch werk en rituelen om ons vrouw-zijn te bekrachtigen.

 

De avond is leuk om los te volgen maar kan een opstapje zijn naar het volledige traject waarin we de archetypen gaan ontdekken.

 

Tijdens het Erodanza-traject concentreren wij ons op de authentieke belichaming van vijf vrouwelijke erotische archetypen.

Dit doen we door middel van uitnodiging aan jouw onderbewuste om te komen spelen met deze 5 verschillende energieën. 

 

Doordat we ons met ons onderbewuste via deze archetypische energieën verbinden zal de relatie met jezelf, anderen en je leven veranderen. 

 

WAT GAAN WE DOEN? 

 

MAAGD

 

Maak opnieuw verbinding met je tederheid, evenals de verlangens en kwetsbaarheid van je hart. Onthoud hoe je de liefde en overvloed die je geboorterecht is, kunt vertrouwen en ontvangen. Ontdek de zachte sensualiteit die je ziel diep zal voeden.

 

WILDE VROUW

 

Laat je remmingen los en durf volledig uit te drukken wat verlangt, gehoord en gevoeld moet worden! Sluit af met het voldoen aan je authentieke en rauwe karakter om anderen te behagen of om je eigen oordeel te vermijden. Claim je schaduw en lelijkheid en zwem in de vrijheid om perfect te zijn zoals je bent.

 

MYSTICUS

 

Reclaim je innerlijk weten. Door stil te worden, zul je een diepere aanwezigheid in jezelf vinden die je beweegt. Door opnieuw contact te maken met deze aanwezigheid, ben je verbonden met je innerlijke weten en kracht. Je bent een kracht om rekening mee te houden.

 

SLET

 

Vier Het Leven! Laat je doordringen in de weelderige geuren, geluiden, aanrakingen en smaken van deze planeet door je lichaam. Laat datgene waarvan je geniet je openstellen voor sensualiteit, seksualiteit en orgasme. Onthoud hoe je moet spelen en plagen terwijl je wordt bevrijd van de schaamte, angst en schuld die je hebben geblokkeerd om dat te doen.

 

KONINGIN

 

Word je eigen meelevende moeder en meest liefdevolle verzorger. Leer alle energieën in je omarmen en herinner jezelf eraan dat het veilig is om te zijn wie je bent - open, gesloten, seksueel, niet-seksueel, exhibitionistisch, timide, enzovoort. Laat de oordelen die je zo lang hebt aangehouden los en duik in je eigen liefdevolle armen.

 

VOOR WIE IS HET?

 

Deze reis is voor vrouwen die echt klaar zijn om diep te gaan. Er kunnen momenten zijn waarop je je ongemakkelijk voelt. Dit is heel normaal en maakt deel uit van het proces. Je wordt gesteund om veilig verder te gaan dan je comfortzone op deze reis en je open te stellen voor alle aspecten van jezelf. Of je nu veel vrouwenwerk hebt gedaan of dit is je eerste reis, elke zuster is welkom om deel te nemen aan dit initiatieproces.

Dit is ook voor vrouwen die geïnteresseerd zijn om een facilitator te worden. Als een vereiste voor de lerarenopleiding moet je hebben deelgenomen aan een cursus van zeven weken.

 

WAT NOG MEER? 

 

Je hoeft niet te kunnen dansen, coördinatie is geen vereiste! Dit is VEEL meer dan een sexy danscursus. Het is heel leuk, maar het zal je ook echt diep in delen van jezelf roepen die je misschien nog nooit hebt ontmoet. 

 

Tijdens deze reis zul je heerlijke muziek, huiswerk en oefeningen ontvangen om je te ondersteunen om je ervaring van de cursus in je leven te integreren. Evenals te worden verwelkomd in een bloeiende online community van moedige vrouwen waarmee je kan delen, ondersteunen en inspireren in je reis naar diepere seksuele empowerment en eigenliefde.

 

Als je er klaar voor bent ben je van harte welkom. We starten iedere dinsdagavond van 19.30u - 22.00u

 

Introductie 

29 januari, kosten 25 euro.

 

Traject

12 & 19 & 26 februari

12 & 19 & 26 maart

2 april 

 

Earlybird tot 29 januari 320 euro

Na 29 januari 360 euro (regulier tarief)

 

De cursus wordt begeleid door Safira Tilmans. 

Ik ben naast Erodanza-facilitaitor een gedreven yogadocent die graag alle kennis deelt over hoe je lekker in je lijf kunt zitten. Ik combineer in mijn lessen verschillende disciplines die ik zelf gebruik om mind/body-connectie te onderzoeken. (Yoga, ademwerk, meditatie, dans, koudetraining)

Be happy, healthy and strong!

 

Bij voldoende aanmeldingen kan deze cursus in het Engels gegeven worden.

 

==============================================

Mocht je erbij willen zijn, meld je dan aan door een mail te sturen naarsafira@erodanza.comen dan krijg je betaal-instructies.  Pas als je betaling binnen is wordt je plek gegarandeerd. (Aanmeldingen via dit evenement bieden geen garantie op een plek tijdens de cursus.)

 

==============================================

 

ENGLISH

 

 

ERODANZA - INITIATING WOMEN INTO QUEENS

 

In this workshop I'm going to take you on an Erodanza journey. We're going to dance and perform rituals to explore our femininity. This workshop is an empowering evening in itself but is also a nice introduction to the full 7-week course.

 

Are you ready to be initiated into the 5 erotic archetypes and to be crowned as the Queen that you truly are? 

 

Erodanza is a dance empowerment revolution invented for the beautiful and brave sisters who wish to discover their authentic sensuality and sexuality. Erodanza will take you to meet the 5 Erotic female archetypes and heal your relationship with each and everyone of them in order for you to shine your unique light and live life like the true queen you are.

 

In 7 weeks you will taken on a journey through dance, rituals, bodywork and sisterhood to discover <3 the Maiden, <3 the Mystic, <3 the Wild Woman, <3 the Sensual Woman and <3 the Queen in you.

 

You can download the e-book on the Archetypes here for free:www.erodanza.com

 

May it be your soft, vulnerable heart, your deep inner spiritual wisdom, your sensual sexiness or your wild and spontaneous nature you wish to discover, Erodanza empowers you to unleash, embrace and LOVE all aspects of you, just as you authentically are. 

 

Do you wish to love yourself and your body more unconditionally?

Do you wish to be more in touch with your vulnerability, sensuality or power? 

Do you wish to feel safe to be you in a group of women?

Do you wish to be freely, fully and authentically YOU?

 

Then ... You are invited to come and play with your feminine sensuality, softness,strength, wisdom, intuition, creativity and power! With a group of sisters, we will connect, share, dance and go on a deep transformational journey together <3

 

 

                                PRACTICAL INFORMATION

----------------------------------------------------------------

Workshop

29th of January , costs: 25 euro

 

Dates full course: 

7 weeks on Tuesdays from 19:30 - 22:00

12 & 19 & 26 February 

12 & 19 & 26 March

2nd of April

 

 

Location:

De Witte Boog

Pastoor Moormanstraat 96, 6219 AX, Maastricht, Netherlands.

 

 

Investment: 

Early bird until 29th of January: €320

Regular Price after 29th of January: €360

 

Facilitaitor:

Safira Tilmans

I’m (besides an Erodanza-facilitaitor) a passionate yogateacher and explore all disciplines to stay happy, healthy and strong. In my classes I  combine different disciplines to explore mind/body-connection through movement/breath/mediations/dance/cold-training. I love to share all the tools I know!

 

Sign up:

Your spot is reserved after payment. Send an e-mail tosafira@erodanza.comfor payment-intructions.

Paymentplan is available, mail me for further information. 

01 |02| 2019 Erodanza Traject Elsloo

ERODANZA INITIATING WOMEN INTO QUEENS.

 

 

Erodanza staat inmiddels bekend als een van de heerlijkste bekrachtigende ervaringen voor vrouwen. Ook blijkt Erodanza voor velen de deur naar ander ‘vrouwenwerk’ of seksuele ontwikkeling geweest te zijn. 

 

Tijdens dit traject concentreren wij ons op de authentieke belichaming van vijf vrouwelijke erotische archetypen.

Dit doen we door middel van uitnodiging aan jouw onderbewuste om te komen spelen en dansen met deze 5 verschillende energieën. We doen systemische oefeningen, rituelen en we gaan vooral bewegen! Geen praatclub, want de cursus is gericht op lichaamswerk.

 

Doordat we ons met ons onderbewuste via deze archetypische energieën verbinden zal de relatie met jezelf, anderen en je leven veranderen. 

 

WAT GAAN WE DOEN? 

 

MAAGD

 

Maak opnieuw verbinding met je tederheid, evenals de verlangens en kwetsbaarheid van je hart. Onthoud hoe je de liefde en overvloed die je geboorterecht is, kunt vertrouwen en ontvangen. Ontdek de zachte sensualiteit die je ziel diep zal voeden.

 

WILDE VROUW

 

Laat je remmingen los en durf volledig uit te drukken wat verlangt, gehoord en gevoeld moet worden! Sluit af met het voldoen aan je authentieke en rauwe karakter om anderen te behagen of om je eigen oordeel te vermijden. Claim je schaduw en lelijkheid en zwem in de vrijheid om perfect te zijn zoals je bent.

 

MYSTICUS

 

Reclaim je innerlijk weten. Door stil te worden, zul je een diepere aanwezigheid in jezelf vinden die je beweegt. Door opnieuw contact te maken met deze aanwezigheid, ben je verbonden met je innerlijke weten en kracht. Je bent een kracht om rekening mee te houden.

 

SLET

 

Vier Het Leven! Laat je doordringen in de weelderige geuren, geluiden, aanrakingen en smaken van deze planeet door je lichaam. Laat datgene waarvan je geniet je openstellen voor sensualiteit, seksualiteit en orgasme. Onthoud hoe je moet spelen en plagen terwijl je wordt bevrijd van de schaamte, angst en schuld die je hebben geblokkeerd om dat te doen.

 

KONINGIN

 

Word je eigen meelevende moeder en meest liefdevolle verzorger. Leer alle energieën in je omarmen en herinner jezelf eraan dat het veilig is om te zijn wie je bent - open, gesloten, seksueel, niet-seksueel, exhibitionistisch, timide, enzovoort. Laat de oordelen die je zo lang hebt aangehouden los en duik in je eigen liefdevolle armen.

 

VOOR WIE IS HET?

 

Deze reis is voor vrouwen die echt klaar zijn om diep te gaan. Er kunnen momenten zijn waarop je je ongemakkelijk voelt. Dit is heel normaal en maakt deel uit van het proces. Je wordt gesteund om veilig verder te gaan dan je comfortzone op deze reis en je open te stellen voor alle aspecten van jezelf. Of je nu veel vrouwenwerk hebt gedaan of dit is je eerste reis, elke zuster is welkom om deel te nemen aan dit initiatieproces.

Dit is ook voor vrouwen die geïnteresseerd zijn om een facilitator te worden. Als een vereiste voor de lerarenopleiding moet je hebben deelgenomen aan een cursus van zeven weken.

 

WAT NOG MEER? 

 

Je hoeft niet te kunnen dansen, coördinatie is geen vereiste! Dit is VEEL meer dan een sexy danscursus. Het is heel leuk, maar het zal je ook echt diep in delen van jezelf roepen die je misschien nog nooit hebt ontmoet. 

 

Tijdens deze reis zul je heerlijke muziek, huiswerk en oefeningen ontvangen om je te ondersteunen om je ervaring van de cursus in je leven te integreren. Evenals te worden verwelkomd in een bloeiende online community van moedige vrouwen waarmee je kan delen, ondersteunen en inspireren in je reis naar diepere seksuele empowerment en eigenliefde.

 

Als je er klaar voor bent ben je van harte welkom. We starten iedere vrijdagochtend om 9.30 tot 12 uur.

 

1 & 8 & 15 & 22 februari

1 & 15 & 22 maart

(8 maart niet i.v.m. carnaval)

 

Earlybird tot 18 januari 320 euro

Na 18 januari 360 euro (regulier tarief)

 

De cursus wordt begeleid door Safira Tilmans. 

Ik ben naast Erodanza-facilitaitor een gedreven yogadocent die graag alle kennis deelt over hoe je lekker in je lijf kunt zitten. Ik combineer in mijn lessen verschillende disciplines die ik zelf gebruik om mind/body-connectie te onderzoeken. (Yoga, ademwerk, meditatie, dans, koudetraining)

Be happy, healthy and strong!

 

==============================================

Mocht je erbij willen zijn, meld je dan aan door een mail te sturen naarsafira@erodanza.comen dan krijg je betaal-instructies.  Pas als je betaling binnen is wordt je plek gegarandeerd. (Aanmeldingen via dit evenement bieden geen garantie op een plek tijdens de cursus.)

 

==============================================

12 |02| 2019 Erodanza Traject Maastricht

ERODANZA INITIATING WOMEN INTO QUEENS

 

Erodanza staat inmiddels bekend als een van de heerlijkste bekrachtigende ervaringen voor vrouwen. Ook blijkt Erodanza voor velen de deur naar ander ‘vrouwenwerk’ of seksuele ontwikkeling geweest te zijn. 

 

Tijdens dit traject concentreren wij ons op de authentieke belichaming van vijf vrouwelijke erotische archetypen.

Dit doen we door middel van uitnodiging aan jouw onderbewuste om te komen spelen met deze 5 verschillende energieën. Systemische oefeningen, rituelen en veel bewegen!

 

Doordat we ons met ons onderbewuste via deze archetypische energieën verbinden zal de relatie met jezelf, anderen en je leven veranderen. 

 

WAT GAAN WE DOEN? 

 

MAAGD

 

Maak opnieuw verbinding met je tederheid, evenals de verlangens en kwetsbaarheid van je hart. Onthoud hoe je de liefde en overvloed die je geboorterecht is, kunt vertrouwen en ontvangen. Ontdek de zachte sensualiteit die je ziel diep zal voeden.

 

WILDE VROUW

 

Laat je remmingen los en durf volledig uit te drukken wat verlangt, gehoord en gevoeld moet worden! Sluit af met het voldoen aan je authentieke en rauwe karakter om anderen te behagen of om je eigen oordeel te vermijden. Claim je schaduw en lelijkheid en zwem in de vrijheid om perfect te zijn zoals je bent.

 

MYSTICUS

 

Reclaim je innerlijk weten. Door stil te worden, zul je een diepere aanwezigheid in jezelf vinden die je beweegt. Door opnieuw contact te maken met deze aanwezigheid, ben je verbonden met je innerlijke weten en kracht. Je bent een kracht om rekening mee te houden.

 

SLET

 

Vier Het Leven! Laat je doordringen in de weelderige geuren, geluiden, aanrakingen en smaken van deze planeet door je lichaam. Laat datgene waarvan je geniet je openstellen voor sensualiteit, seksualiteit en orgasme. Onthoud hoe je moet spelen en plagen terwijl je wordt bevrijd van de schaamte, angst en schuld die je hebben geblokkeerd om dat te doen.

 

KONINGIN

 

Word je eigen meelevende moeder en meest liefdevolle verzorger. Leer alle energieën in je omarmen en herinner jezelf eraan dat het veilig is om te zijn wie je bent - open, gesloten, seksueel, niet-seksueel, exhibitionistisch, timide, enzovoort. Laat de oordelen die je zo lang hebt aangehouden los en duik in je eigen liefdevolle armen.

 

VOOR WIE IS HET?

 

Deze reis is voor vrouwen die echt klaar zijn om diep te gaan. Er kunnen momenten zijn waarop je je ongemakkelijk voelt. Dit is heel normaal en maakt deel uit van het proces. Je wordt gesteund om veilig verder te gaan dan je comfortzone op deze reis en je open te stellen voor alle aspecten van jezelf. Of je nu veel vrouwenwerk hebt gedaan of dit is je eerste reis, elke zuster is welkom om deel te nemen aan dit initiatieproces.

Dit is ook voor vrouwen die geïnteresseerd zijn om een facilitator te worden. Als een vereiste voor de lerarenopleiding moet je hebben deelgenomen aan een cursus van zeven weken.

 

WAT NOG MEER? 

 

Je hoeft niet te kunnen dansen, coördinatie is geen vereiste! Dit is VEEL meer dan een sexy danscursus. Het is heel leuk, maar het zal je ook echt diep in delen van jezelf roepen die je misschien nog nooit hebt ontmoet. 

 

Tijdens deze reis zul je heerlijke muziek, huiswerk en oefeningen ontvangen om je te ondersteunen om je ervaring van de cursus in je leven te integreren. Evenals te worden verwelkomd in een bloeiende online community van moedige vrouwen waarmee je kan delen, ondersteunen en inspireren in je reis naar diepere seksuele empowerment en eigenliefde.

 

Als je er klaar voor bent ben je van harte welkom. We starten iedere dinsdagavond van 19.30u - 22.00u

 

12 & 19 & 26 februari

12 & 19 & 26 maart

2 april

 

(5 maart niet i.v.m. carnaval)

 

Earlybird tot 29 januari 320 euro

Na 29 januari 360 euro (regulier tarief)

 

De cursus wordt begeleid door Safira Tilmans. 

Ik ben naast Erodanza-facilitaitor een gedreven yogadocent die graag alle kennis deelt over hoe je lekker in je lijf kunt zitten. Ik combineer in mijn lessen verschillende disciplines die ik zelf gebruik om mind/body-connectie te onderzoeken. (Yoga, ademwerk, meditatie, dans, koudetraining)

Be happy, healthy and strong!

 

==============================================

Mocht je erbij willen zijn, meld je dan aan door een mail te sturen naarsafira@erodanza.comen dan krijg je betaal-instructies.  Pas als je betaling binnen is wordt je plek gegarandeerd. (Aanmeldingen via dit evenement bieden geen garantie op een plek tijdens de cursus.)

 

==============================================

Please reload

© 2019 All rights reserved bij Erodanza.com. Erodanza® is a registered trademark. Photography: Nicole Henssen (bodyandsoul.pictures)  Created by Chantalle Kamycki. Mailto: info@erodanza.com